Interne kurs

 

 

Eriksen HMS AS har arrangert kurs siden 1987 og da 90% eksterne kurs. Vi ser nå en klar tendens til at flere ønsker internopplæring. Dette tilbudet betyr mye for mange av våre kunder, VI KOMMER TIL DEG – UANSETT HVOR DU HOLDER TIL.

Man kan da samle «alle» ansatte på ett kurs i egne lokaler. Man kan tilrettelegge kurset på en måte som gjør at man ikke får tapt arbeidsfortjeneste, eller i hvert fall redusert dette kraftig, og reise utgifter for deltakere.

De av våre kunder som velger denne type kurs får flere ansatte, i virksomheten, som har grunnleggende kunnskap om asbest. Hvor finner man asbest, hvordan kan den identifiseres og hvilke vernetiltak er nødvendige. Dette, igjen, gir din virksomhet mer arbeid – fordi man har flere ansatte som kan stille spørsmål til hva man river i ett prosjekt.

Dette kan bekreftes av flere av våre kunder.

Samtidig så stilles det krav til virksomheter at ansatte skal ha kunnskap og opplæring i det arbeid de utfører.

Bedriftsinterne kurs har «ingen» begrensing på antall deltakere. Prisen varierer noe men vil alltid svare seg for din virksomhet.

Kurs varighet er den samme som for ordinære kurs

 

 

send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for priser